To marketplace του eshops.gr είναι σε διαδικασία δοκιμών ελέγχου και δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις.

Αρτοπαρακευαστής

Αρτοπαρακευαστής, τιμές, προσφορές, εκπτώσεις, συσκευές 2022-2023.

Αρτοπαρακευαστής, τιμές, προσφορές, εκπτώσεις, συσκευές 2022-2023.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο υπέροχο από τη μυρωδιά του φρεσκοψημένου ψωμιού – για να μην αναφέρουμε τη γεύση. Πολλοί άνθρωποι αποφεύγουν ακόμα να ψήσουν ψωμί στο σπίτι, για την οικογένεια και τους φίλους τους,λόγω της μεγάλης προσπάθειας που απαιτείται και της αναμονής χρόνου για να φουσκώσει το ψωμί πριν ψηθεί. Πλέον υπάρχουν συσκευές που κάνουν την παραπάνω διαδικασία πολύ πιο εύκολη. Με έναν αρτοπαρασκευαστή , μπορείτε να φτιάξετε νόστιμο, φρέσκο ​​ψωμί σε ελάχιστο χρόνο . Δεν είναι λοιπόν πλέον ακατόρθωτο οι  περισσότερες οικογένειες να φτιάχνουν ψωμί στο σπίτι ή να προβούν σε μια αγορά μιας τετοιας συσκευής μια και υπάρχουν διάφορα μοντέλα και τιμές στην αγορά για να επιλέξετε. Πριν όμως κάνετε την αγορά, δείτε ποια είναι τα κυρια χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβετε υπόψιν σας για να επιλέξετε την σωστή συσκευή.

Χαρακτηριστικά

Είναι σημαντικό ο αρτοπαρασκευαστής να τοποθετείται σε μια επίπεδη, σταθερή επιφάνεια , ώστε να μην ταλαντεύεται ή ακόμη και να “περιπλανιέται” κατά τη ζύμωση. Κατά την επιλογή του παρασκευαστή ψωμιού, το πρώτο πράγμα που έχει σημασία είναι ο διαθέσιμος χώρος. Η συσκευή πρέπει να έχει το σωστό μέγεθος για την κουζίνα σας έτσι  ώστε να μην καταλαμβάνει πολύτιμο χώρο από τον παγκο της κουζίνας. Το μέγεθος των καλουπιών ψησίματος παίζει επίσης ρόλο. Οι περισσότερες συσκευές ψήνουν ψωμί έως 700-1000 γραμμάρια, το οποίο θα πρέπει να είναι αρκετό στις περισσότερες περιπτώσεις.

Για μεγάλες (ή ιδιαίτερα πεινασμένες) οικογένειες, υπάρχουν επίσης παρασκευαστές ψωμιού σε  μεγαλύτερα μοντέλα. Ένας παρασκευαστής ψωμιού πρέπει να έχει διαφορετικά προγράμματα. Από πρόγραμμα για τη σίκαλη, το λευκό ψωμί, το ψωμί ολικής αλέσεως, ψωμί με μαγιά ή το ψωμί χωρίς γλουτένη.

Αν θέλετε μεγαλύτερη ποικιλία, επιλέξτε μια συσκευή με επιπλέον λειτουργίες εκτός του ψησίματος του ψωμιου π.χ. ζύμη για πίτσα. Αυτές οι ζύμες στη συνέχεια απλώς αφαιρούνται, υφίστανται περαιτέρω επεξεργασία και, για παράδειγμα, ψήνονται στο φούρνο. Ορισμένοι κατασκευαστές ψωμιού έχουν ακόμη και τα δικά τους έξτρα προγράμματα για Παρασκευή μαρμελάδας, γιαούρτιου και άλλα.

en_GBEnglish

Main Menu